March 2018 crystal & lavender themed bullet journal | It’s a knot

 

Zo’n twee weken geleden vroeg Tessa (hier te vinden op Instagram) of ik haar nieuwe stickers eens wou testen en feedback wou geven. Gezien ik grote fan ben van haar illustratieskills, twijfelde ik geen seconde. En zo viel er dan een pakketje stickers in onze brievenbus. Meteen werd ik verliefd op de sticker die je hierboven en -onder ziet! Ik wist vrijwel meteen dat ik de stickers in mijn bujo wou gebruiken. Het resultaat: een paarskleurig thema en een edelsteen(-achtig iets) als mood tracker. Kijk en lees snel verder als je benieuwd bent!

Is het oké als ik echt trots voel voor deze mood tracker? Hihi! Ik ben benieuwd hoe de tekening er uiteindelijk zal uitzien. Een maand vol mood swings of mooi lavendelkleurig van de happy happiness? De inspiratie voor deze tekening vond ik op Pinterest trouwens, zelf zoiets verzinnen zie ik mezelf (nog) niet doen.

In februari testte ik de lay-out van de rechterpagina hierboven voor het eerst uit. En dat beviel me erg goed. Bij de brain dump maakte ik een lijstje van leuke films in de cinema die ik wou/wil zien en de boeken die ik moet aanschaffen voor dit semester. Geen plek zoals een brain dump om zo’n dingen te noteren. 😉

Mijn uitgaven bijhouden per 10 euries werkte exact zo confronterend als ik had gedacht. En dat is niet bepaald negatief bedoeld. Al had ik er graag minder moeten invullen. “Volgende maand beter”, maakte ze zichzelf wijs. 

Vorige maand skipte ik een maandoverzicht aan het begin van de maand omdat ik mijn maanden zo heb staan aan het begin van het jaar. Maart belooft echter best druk te worden dus een overzicht for the sake of peace in my head was nodig.


(Ha, ja, ik heb héél weinig les dit semester) (maar ik moet wel 2 vakken studeren met zelfstudie, een paper schrijven en een wazig groepswerk maken) (tot zover de update)

Dit was even een heel korte blogpost om te vertellen hoe blij ik ben met Tessa’s stickers. Ze heeft me trouwens niet gevraagd om een blogpost te schrijven, enkel om feedback te geven. Ik ben zeker enthousiast en als ik jou was, zou ik haar Instagram in de gaten houden! 😉

Wat is het thema van jouw bujo in maart?

Liefs,

Stefanie

4 gedachtes over “March 2018 crystal & lavender themed bullet journal | It’s a knot

  1. Ik zag de moodtracker al voorbij komen op instagram! Whaaaa, die is zo leuk geworden! Ik vind heel je thema wel gaaf, paars is zo’n leuke kleur ☺. (Die stickers zijn inderdaadinderdaad wel echt mooooi! Ik ga haar instagram effe checken, hehe) Liefs! Xxx

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s