What I’ve been spending money on #3 

Het is al lang duidelijk geworden hier: ik ben heel gelukkig met het feit dat de lente eindelijk is gearriveerd. Het lenteweer is nog wat terughoudend. Ik daarentegen ben helemaal niet terughoudend als het aankomt op mijn lentekleerkast. Beetje bij beetje ben ik mijn collectie dus spring proof aan het maken. Vandaag laat ik de aankoopjes van de voorbije weken zien. H&M, Boohoo, Bershka en ZARA passeren de revue. 😀 Enjoy en laat je inspireren!
EN: Spring clothing is my absolute favourite! I’ve been collecting some items to make my wardrobe spring proof, with a specific colour scheme in mind.

Als je dit artikel hebt gelezen, herken je het ‘lederen’ vestje op de foto misschien. Aaaa wat ben ik blij met deze aankoop. Na jaren een cropped ‘lederen’ jasje te dragen, heb ik eindelijk een volwaardige versie in mijn bezit. Deze ga ik koesteren hoor!

Tegenwoordig ben ik een grotere fan van kleinere oorbellen dan van grotere hangers. Daarom scoorde ik nog deze stekertjes. Ik kocht ze, net zoals het vestje trouwens, bij H&M. De kleurtjes geven meteen het perfecte kleurenpalet weer dat ik in gedachten heb als ik denk aan mijn kleren deze lente en de komende zomer. 🙂 Pluspuntje: de marmerprint. 
   Samen met 2 vriendinnen besloot ik om make-up te bestellen bij Eyes Lips Face. Om de verzendkosten te drukken enzo. Het feit dat dit merk goedkope producten aanbiedt waar ik echter wel veel positieve dingen over hoorde én die bovendien nog dierenproefvrij zijn, maakte mij heel nieuwsgierig! En ja hoor, ik ben heel tevreden over mijn aankoopjes! Ik had vooral penselen nodig maar mijn blush collectie mocht ook uitgebreider. De bovenste is de kleur ‘Peachy keen’ en de andere heet ‘Berry merry’. Beiden zeer gepigmenteerd, dus super! 🙂

Toen ik de collectie van Bershka in de winkel zag, kreeg ik zin om uit mijn comfort zone te gaan. Het was al lang geleden dat er mij nog iets aansprak in deze winkel. Nu zag ik dit bordeaux broekpak en het was een “ik ga het passen en dan zie ik wel”-moment. Wat volgde was een “waaauw, dit wil ik” (en een enthousiaste mama, hihi). Zoals je ziet, heeft het pak niet alleen brede pijpen (yaaaay) maar ook een speciale bovenkant. Daarom kocht ik dit topje er nog bij. Dit doet ondertussen ook al dienst bij andere truitjes/bloesje met een diepe uitsnijding.

  
 Tja, ZARA stelt nooit teleur… Al zólang had ik mijn oog laten vallen op glitterkousjes maar nooit vond ik het paar dat me overhaalde. Tot ik deze 2 tegenkwam. Bovendien passen ze ook weer perfect in mijn kleurenpalet dat ik voor ogen heb voor de lente. (8 euries trouwens, goede deal toch?) Daarnaast kocht ik er ook dit blauwe topje. Opnieuw een kleur (en dat is bijzonder) waarover ik heel enthousiast werd. Zo enthousiast dat het nu in de was ligt, vandaar de screenshot haha 😀 Tenslotte dit grijze kleedje van boohoo.com. Alweer een hoge hals, valt het op dat ik hier fan van ben? Dit kocht ik al een hele tijd geleden trouwens en sindsdien ben ik er dol op! 🙂

Ben jij ook zo’n fan van hoge halzen? En wat denk je van de kleurtjes?

Sincerely yours, Stefanie

Advertenties

16 gedachtes over “What I’ve been spending money on #3 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s